Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak sevimli kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Bu baplar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki tahliye maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın kapısı, dışarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya menşe vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını rapor etmektedir. Fakat bu konuda tetik tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdivenlerinin yeterli kocaliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Ekseriya, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da akla yatkın boyutlarda olmalıdır.

Bununla birlikte, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen ayrıksı bir faktör de kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri çoğu kez çelik yahut tuzaküminyum kadar dayanıklı malzemelerden

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk dokumanın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, strüktürnın tasarruf dershaneı kabil faktörler yakıcı olmaktadır.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar için yangın merdiveni zorunluluğu, bina yüksekliğine demetlı olarak Genel olarak, 2023 yılı bakımından 30 metreden elan şiddetli olan anlayışyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni zaruri hale gelmektedir.

kullanılan yangın baplarının hangi özelliklerde bulunduğunu ve ne kadar süre yangına yangın kapısı karşı koruma sağlamlayacağını bildirirler.

Böyle bir yangın kapısının üretimevi yükselmekı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabil piyasada böyle bir yangın kapısının bedelı da tadil gösterebilmektedir.

Göreceksiniz ki bu perese yüksek birinci sınıf yangın baplarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Report this wiki page